Ön a
746374.
látogatónk 2011.06.01. óta.
Kövess minket a facebook-on!
2018. április
H K SZ CS P SZ V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

2018. május
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

 
Serleg, érem, gravírozás:
SerlegMester
 2015. őszi mini torna versenykiírás és nevezési dokumentum
 2017/2018. bajnoki év nevezési dokumentumai
 A Budapest Válogatott nyerte az Abád kupát
 A Siketek Sport Clubja röplabdaedzőt keres!
 Alapfokú játékvezetői tanfolyam
 Alapfokú játékvezetői tanfolyam
 Alapszakasz győztes a BVSC-Zugló
 Befejeződött az idei Abád és Porubszky emléktorna
 BRSZ éves játékvezetői továbbképzése
 BRSZ éves játékvezetői továbbképzése
 BRSZ közgyűlés
 BRSz mobil weboldal
 BSU Sportszakmai képzések
 Budapest Röplabdasportjáért Kitüntetés
 Budapesti csapatok elérhetőségei
 Budapesti Diákolimpia márciusi és áprilisi időpontokkal
 Címvédés a Porubszky Emlékversenyen
 Élen a tanulásban, élen a sportban 2016
 Elhunyt Érsekújvári Gyuláné Zsuzsa néni
 Elhunyt Mészáros László
 Elhunyt Róka Rudolf
 Elhunyt Szeleczky Norbert
 Éves közgyűlés
 Felnőtt versenykiírás
 Gyászjelentés – Petrovszky Árpád temetése
 I. osztályú minősítés
 IV. Kangyerka Antal Játékvezetői Emléktorna
 Játékvezetői alapfokú vizsga
 Kangyerka Antal Játékvezetői Emléktorna
 Kangyerka Antal Játékvezetői Emléktorna 2015
 Kangyerka Antal Játékvezetői Emléktorna 2016
 Kertvárosi Sport Egylet TOBORZÓ
 Kitüntetés Vasák Bertalan részére
 Komárno junior nemzetközi torna
 Közgyűlés
 Közgyűlés
 Közgyűlési anyagok
 László Éva MOB-tag
 Meghalt Koperdák László
 Meghívó Közgyűlésre
 MIX versenykiírás
 Nagy Lengyelországi torna díszvendége volt a Budapest válogatott
 NB I-es kerettagság
 Nemzetközi leány junior torna KOMÁRNO 2016
 Nevezési Dokumentumok
 Nyári tábor
 Panoráma SE toborzó
 Pénzügyőr SE toborzó
 PSE toborzó
 RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS
 Röplabda a londoni olimpián
 Röplabda a Margit-szigeten, amíg a szem ellát
 Sporik a strandon - II. Kangyerka Antal Játékvezetői Emléktorna
 Strandröplabda MEFOB
 Szépen csillog az ezüst! :)
 Szja 1%
 TAO-s tájékoztatás
 Toborzó
 Toborzó
 Utánpótlás bajnokság képei
 Utánpótlás nevezési lap
 Vasák Bertalan 70!
 Végre a játékvezetők is labdába érhettek
 XXVIII. Országos Műegyetemi Röplabda Kupa
 
 
  hírek


2014 július 14, hétfő

Tizedik alakalommal népesítették be a Margit-szigetet a sportolni vágyók június 1-én a főváros nem hivatalos sportnapja alkalmából. Az Európa Sport és Egészség Napja keretében idén is kiemelt szerepet kapott a röplabda, a Víztorony előtti nagy napozóréten kilenc pályán játszhattak a látogatók.


Fotó: Szarka János

A [ tovább ] feliratra kattintva rövid képes beszámolót olvashatnak a sportnapról.Június 1-e, vasárnap igazi ünnepe volt a röplabdának. A Budapesti Röplabda Szövetség „Röpsuli” és a Magyar Röplabda Szövetség „Vollé! 2020 - Röpsuli” Programjának keretében a testnevelőkkel és családtagokkal kiegészült általános iskolás gyerekcsapatok öt, a hagyományosan ilyenkor rendezett tornán a négyfős amatőr vegyes csapatok négy pályán mérték össze tudásukat.


Fotó: Szarka János

A Röpsuli keretében családi parkröplabda versenyt rendeztünk két kategóriában. A nagyobbaknál, a 7-8. osztályosoknál 6-6 ellen játszottak a fiatalok, akiket csapatonként kettő felnőtt játékos is segíthetett. A kisebbek 4-4 ellen egy felnőtt közreműködésével próbálhatták ki a szabadtéri röplabdát. Mindegyik csapat szabadon rendelkezett a lányok és fiúk összetételéről, a szabadidős versenyhez kötetlen játékszabályok tartoztak. A nagyobbaknál tizenegy, a kisebbeknél huszonkét csapat mérte össze tudását. Egész nap zajlottak a mérkőzések, garantált fáradtsággal térhetett haza minden sportoló, ami a hét órán át tartó szinte folyamatos játék egyenes következménye. A közel kétszáz sportolót kitartásukért aranyéremmel jutalmaztunk. Köszönettel tartozunk a résztvevő csapatok testnevelőinek: Bognár Barnabásnénak, a II. kerületi Baár-Madas Református Gimnázium és Általános Iskola; Boronkai Magdolnának, a III. kerületi Zipernowsky Károly Általános Iskola; Fürstall Ferencnének, a XI. kerületi Lágymányosi Bárdos L. Két Tan. Nyelvű Ált. Isk. és Gimn.; Galambos-Nagy Erikának, a Szigetszentmártoni Általános Iskola; Gera Imrének, a Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület; Gregusné Miskolci Magdolnának és Zákány Sándornak, a kiskunhalasi KRK Szilády Áron Gimnáziuma; Gulyás Istvánnak, a Mende-Úri Általános Iskola és AMI; Haász Ferencnek, a XXII. kerületi Kempelen Farkas Gimnázium; Kispál Mihálynak, a XVII. kerületi Szabadság Sugárúti Általános Iskola; Mátyási Piroskának, a Vértesszőlősi Általános Iskola; Mohainé Hornok Arankának; a szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola; Sándor Enikőnek, a Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium; Szabó Melindának, a IX. kerületi Lónyay Utcai Református Gimnázium; Szombati Mariannenak, a XVI. kerületi Sashalmi Tanoda Általános Iskola; Váradiné Szép Emesének, a XVII. kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskola; valamint Veres Zsoltnak, a Látrányi Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola testnevelőjének.


Fotó: Szarka János

A hagyományos mix parkröplabda versenyre húsz csapat nevezett. A négyfős társaságokban legalább kettő hölgynek kellett szerepelnie. Ők is egész nap ütötték, sáncoltál, fogadták és feladták a labdát, nem volt megállás. A Cunami nevű formáció nevéhez hűen lesöpört mindenkit, a tavaly megszerzett címüket megvédve idén is aranyéremmel térhettek haza. Második helyen a Simlis Kiflik végeztek, akiket a Petrik Szakközépiskola csapatai követtek a harmadik és negyedik helyen. Kellemes fáradtsággal térhettek haza a többi, fantáziával megáldott nevű csapat tagjai is, és bízunk benne, hogy ha érmet nem is nyertek, de jól érezték magukat a Fenegyerekek, a TTS, a BÓKAY, a MECHANIKA SE, a Legelőre!, a Röplabdászok, a ZÁPOR DSE, a Szilády, a Kőbányaiak, a Hali - gali - Háló - gali, az eLeSEl, a Fazekas1 és a Röpizzünk társaságok is.


Fotó: Szloboda Csanád

Örülünk, hogy immáron második alkalommal tudtuk ezt a nagyszabású rendezvényt megtartani az Európa Sport és Egészség Napja keretében, bízunk benne, hogy a következő években is folytatódik a sor!
A rendezésben való közreműködését ezúton is szeretnénk megköszönni a Magyar Röplabda Szövetségnek, az ahhoz történő hozzájárulását Ancsin Ildikónak, Érdi-Krausz Zsuzsának, Haász Ferencnek, Jónyer Angélának, László Évának, Nagyné Herr Zsuzsának, valamint elsősorban a Budapesti Sportszövetségek Uniójának és Budapest Főváros Önkormányzatának a sportnap létrehozásáért és lebonyolításáért!


Fotó: Szloboda Csanád  1. szerző: Hanuska Gergely
  2. forrás: